Ripoll

David Moreno, a la fase final de «Tu Cara No Me Suena Todavía»

L'artista ripollès competirà amb nou concursants més per decidir quins són els sis millors que passen a la gran final | És la primera edició de la versió per cantants desconeguts del concurs d'imitació d'Antena 3 de Tu Cara Me Suena

per Isaac Muntadas , Redacció, 26 de maig de 2017 a les 07:25 |
David Moreno va guanyar la vuitena gala de Tu Cara No Me Suena Todavía cantant el 'Sex Bomb' de Tom Jones | Facebook de David Moreno
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de deu programes i més de dos mesos i mig de competició, aquest divendres a les 10 de la nit començarà la fase final de Tu Cara No Me Suena Todavía. Una final en què hi actuarà l'artista ripollès David Moreno -conegut per formar part de la Trinca del segle XXI i per algunes aparicions puntuals al Crackòvia de TV3- que va aconseguir classificar-se després de guanyar la vuitena gala del programa amb una imitació brillant del cantant britànic Tom Jones amb el tema Sex Bomb.

La primera edició d'aquest concurs emès a Antena 3 té una mecànica molt semblant al programa Tu Cara Me Suena, però en aquest cas els concursants no són famosos sinó persones desconegudes que s'han anat classificant per la fase final durant nou programes i una repesca.


El format del programa és ben simple: en cada gala hi participen deu concursants i el guanyador passa directament a la final. Per decidir quines són les millors imitacions, cadascun dels membres del jurat, format per les cantants Chenoa i Mónica Naranjo; el presentador de televisió i director teatral, Àngel Llàcer i l'humorista, actor i presentador, Miki Nadal, reparteix una puntuació del 12 al 3 a tots els participants. Amb aquestes notes s'estableix un rànquing i els 6 pitjors classificats queden eliminats, mentre que el 4 primers s'exposen al veredicte dels televidents per saber qui és el vencedor. En canvi, els tres concursants que no han vençut tenen dret a participar la setmana següent per intentar tornar a classificar-se, però aquest cop han d'imitar un artista escollit a l'atzar -la primera vegada pot triar-lo el concursant-.

 


A la tercera va la vençuda

Moreno es va plantar a la gran final al tercer intent després de fregar la classificació directa en la seva gala de debut (la sisena) imitant al cantant Melendi amb el tema Tocado y hundido. En el següent programa tampoc va aconseguir classificar-se tot i fer una bona performance de la cançó La cosa más bella d'Eros Ramazzoti. En canvi, la seva imitació de Tom Jones amb el conegudíssim tema de Sex Bomb li va servir per guanyar la gala i el va catapultar cap a la gran final. En aquesta primera part de la final, Moreno s'haurà d'enfrontar als altres nou classificats per un lloc a la gran final definitiva, en què només hi actuaran els sis millors de la gala d'aquest divendres.


En principi, segons les regles del concurs, l'artista ripollès hauria d'imitar al mateix artista amb què es va classificar per la final (Tom Jones), però encara no està confirmat. Aquesta gala també comptarà amb la participació especial de l'actriu Llum Barrera -participant de Tu Cara Me Suena 3- que es posarà a la pell de Kaoma per interpretar l'èxit de La Lambada.
 

L'artista David Moreno cantant 'La cosa más bella' d'Eros Ramazzotti davant la membre del jurat, Mónica Naranjo Foto: Facebook de David Moreno

 

Participació