Carles Sánchez i Tabita Caballero s’emporten la Molló Trail

Josep Mas i Roser Español van vèncer en la versió curta | La prova recorda l'antic camí que realitzaven els exiliats de la Guerra Civil a través del Ripollès i del Vallespir

Increïbles vistes a la Molló Trail
Increïbles vistes a la Molló Trail | Josep Maria Montaner
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:22h
La Molló Trail que es va disputar aquest diumenge amb sortida i arribada a aquesta població del Ripollès va tornar a ser, enguany, una cursa viscuda, salvatge i intrèpida per als participants que la van disputar. Amb paisatges espectaculars, fauna, flora i un temps inestable, els corredors van resseguir un apassionant Camí de Retirada. L'itinerari que va recordar la ruta que van fer els fugitius i exiliats de la Guerra Civil per aquesta zona del Ripollès i del Vallespir.

Una cursa que, com en altres edicions, va constar de dos recorreguts: un de 47 quilòmetres, i un altre de 30, en què van participar uns 140 corredors. La cursa llarga va estar liderada per Carles Sánchez (Mountain Runners del Berguedà) amb un temps de 4:45:26 i Tabita Caballero (Gasss Triatló), que va finalitzar amb 6:12:19.

En aquesta modalitat, la més dura de totes, el podi masculí el va completar Albert Navarro amb 5:01:32 i Jesús Pau Vázquez, amb 5:10:36, mentre que el femení va estar conformat per Sabrina Solana, que va acabar amb 6:32:48, en segona posició, i Berta Rodríguez (Les Tortugues), que va sumar un temps de 6:45:26 i va finalitzar tercera.

La guanyadora de la cursa curta de la Molló Trail, Roser Español Foto: Josep M. Montaner

Pel que fa a la curta de 30 quilòmetres, Josep Mas, amb un temps de 2:52:42 va ser el més ràpid, seguit de Gil López (3:05:45) i, a molt poca distància, d'Albert Llonch (CE de Muntanya Vall de Camprodon) amb 3:06:59. En dones, la més ràpida va ser Roser Español (UE Urgellenca) amb 3:37:55, seguida per Leslie Mattera (RunBcn), que va sumar 4:01:18 i Bruna Tribó (CE Palautordera), que va acabar amb 4:14:48.

Un dels participants a la Molló Trail Foto: Josep M. Montaner