Un doble concert de Txarango inaugurarà aquest cap de setmana el Cruïlla de Primavera

Divendres 12 i dissabte 13 de maig, el grup presentarà les cançons del disc "El cor de la terra" en uns concerts que tenen les entrades exhaurides des de fa setmanes

Vídeo promocional del concert de Txarango al Cruïlla de Primavera
Vídeo promocional del concert de Txarango al Cruïlla de Primavera | Cruïlla BCN
Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:53h

Fa més d'un any i mig que no toquen a Catalunya amb un set complet de directe. Això, afegit a l'estrena del seu darrer disc, El cor de la terra, fa que la primera edició del Cruïlla de Primavera arribi amb les expectatives altes, amb dos concerts del grup del Ripollès que tenen les entrades exhaurides des de fa setmanes.

Després de tres anys sense noves cançons, Txarango ha tornat a l'actualitat musical amb les idees tan clares com sempre, amb el compromís intacte i amb nou disc sota el braç. "Ens hem adonat que la nostra música abraçava vides. I ho hem vist en primera persona", afirmava el grup en aquesta entrevista a NacióDigital. Els components de Txarango ho tenen ben clar: "Prendre consciència és despertar, i despertar és revolucionari".

Primer concert complet als Països Catalans

La banda del Ripollès tornarà a celebrar un concert complet als Països Catalans després d'acomiadar la gira Som Mar amb un gran concert al Sant Jordi Club. Abans, però, ja van fer un tast de les noves cançons com a grup encarregat d'inaugurar l'Strenes 2017 des del terrat de l'Oficina de Turisme de Girona. Aquesta vegada, l’escenari escollit serà totalment diferent, un concert "per evocar l’essència del grup i donar la benvinguda a la primavera", expliquen.

La relació entre Txarango i el festival Cruïlla BCN sempre s'ha caracteritzat per "unes afinitats artístiques i de compromís comunes, així com per haver presentat l'aclamat disc Som riu", com expliquen els organitzadors. Les entrades pel Cruïla BCN d'estiu, programat pel 7, 8 i 9 de juliol, ja són a la venda en aquest enllaç.
 

Txarango, en una imatge promocional del darrer disc Foto: Txarango