Un concurs de receptes per promocionar els productes del Ripollès

L'Associació Producte del Ripollès posa en marxa el certamen amb la col·laboració de l'Aula de Cuina i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès | Els concursants poden presentar un màxim de tres receptes

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:17h

Alguns dels productes que l'Associació Producte del Ripollès promociona en les seves activitats. Foto: Associació Producte del Ripollès


L'Associació Producte del Ripollès ha posat en marxa el primer concurs de cuina amb aliments de la comarca. L'objectiu del certamen és, precisament, donar a conèixer i promocionar els productes produïts al territori. El termini per presentar receptes es va obrir l'1 d'abril i es tancarà el proper 21 de maig. Hi pot participar tothom que ho vulgui. Per fer-ho, els organitzadors només demanen que es publiqui la recepta a les xarxes socials acompanyada d'una fotografia del plat.

Els concursants poden preparar un màxim de tres plats: un primer, un segon i les postres. Al compartir la recepta a Facebook o Instagram, cal indicar el nom del plat, els ingredients utilitzats -especificant els productes amb el segell Producte del Ripollès, així com el seu productor o punt de venda-, com s'ha elaborat i com s'ha muntat a l'hora de presentar-lo a taula. Perquè la recepti entri a concurs els participants han de citar l'usuari Producte Ripollès i escriure l'etiqueta #ElRipollèsaTaula. També es poden fer arribar els plats via correu electrònic.

Els concursants no s'han d'inscriure enlloc i només han de compartir la recepta seguint les instruccions de les bases. El veredicte del jurat es donarà a conèixer entre els dies 22 i 31 de maig, just després d'haver tancat el període de presentació de receptes. Segons l'Associació Producte del Ripollès, que ha organitzat el certamen amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament de la comarca i de l'Aula de Cuina, el tribunal tindrà en compte que els plats siguin elaborats amb productes del Ripollès i que els ingredients siguin de la temporada. També valoraran la qualitat gastronòmica de la recepta i la dificultat, així com la presentació i la originalitat.