1
Sant Eudald

El Consell Comarcal torna a engegar per Sant Eudald el Bus de la Festa

L'ens comarcal posa en marxa el servei des del 1998 per garantir els joves puguin sortir a les festes majors amb seguretat

per Redacció , 5 de maig de 2017 a les 18:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'autobús es posarà en marxa el proper 12 de maig Foto: Adrià Costa


El Consell Comarcal engegarà aquest mes de maig el programa Anem de festa amb bus, un servei d'autocar per traslladar de manera segura els joves que visitin alguna de les festes majors del Ripollès. El transport, que és gratuït, connectarà el municipi on se celebri la festa amb la resta de pobles a través de dos viatges: un d'anada i un altre de tornada. El servei està en marxa des del 1998 amb l'objectiu de garantir la mobilitat segura dels nois i noies que surten de festa.


Per pujar a l'autobús només cal presentar el carnet i ser major de setze anys. "Demanar la targeta d'usuari permet supervisar millor l'ús del servei, donar-li un plus de seguretat i garantir que els pares són coneixedors que els fills menors d'edat l'utilitzaran", expliquen fonts del Consell. El carnet té validesa il·limitada i es pot tramitar a l'Oficina Jove del Ripollès i al Centre Cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

El Consell ha editat fulls desplegables amb els horaris i tota la informació per poder utilitzar el servei. Els dos primers viatges es faran a Ripoll els dies 12 i 13 de maig, coincidint amb les festes de Sant Eudald. El següent serà el 22 de juny a Camprodon amb motiu del festival Clownia. Llavors anirà recorrent les festes majors dels pobles que han sol·licitat el servei fins el 16 de setembre, amb la de Campdevànol.

 

Participació