Festa Major Alternativa

L'Ajuntament de Ripoll prohibeix definitivament la Festa Major Alternativa

L'assemblea de la FMA assegura que, malgrat la denegació dels permisos, organitzaran activitats per Sant Eudald

per Isaac Muntadas, Redaccio, 25 d'abril de 2017 a les 14:30 |
L'Ajuntament de Ripoll ha denegat definitvamet els permissos perquè es faci la Festa Major Alternativa | Isaac Muntadas
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La reunió a tres bandes que va haver-hi la setmana passada entre la Comissió de Festes de Ripoll, l'Ajuntament i l'assemblea de la Festa Major Alternativa no ha arribat a bon port. Precisament, aquests últims han penjat un breu comunicat al Facebook en què expliquen que l'Ajuntament els ha denegat definitivament el permís per organitzar qualsevol tipus d'activitat que s'emmarqui dins d'una Festa Major Alternativa.

Aquesta decisió ve motivada perquè l'assemblea de la FMA no ha volgut acceptar la proposta final del consistori, que segons ells, consistia en proposar les activitats a la Comi perquè decidissin quines es podrien fer, a on i quan. Entre aquests actes hi hauria una sèrie de concerts que els hi han comunicat que serien inviables.


L'assemblea de la FMA considera que aquesta decisió és ''injusta i parcial'' i no estan disposats a donar el seu braç a tòrcer. Per tant, aquest col·lectiu anuncia que, tot i que retocaran la idea original, hi haurà Festa Major Alternativa i que ben aviat anunciaran el programa d'activitats i ampliaran els arguments de la seva decisió final.

 

 

 

Participació