Tagamanent demana instal·lar un radar de tram a la C-17 per reduir la velocitat

L’alcalde del municipi vallesà diu que, a més del mal estat de la via, molts dels accidents són per culpa de l'excés de velocitat | Vol que estigui en sentit nord i sud entre el seu municipi i Aiguafreda

Vista de la C-17 a Tagamanent
Vista de la C-17 a Tagamanent | Adrià Costa
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:48h
El tram de la C-17 entre Tagamanent i Aiguafreda és un dels que concentra més accidents de trànsit en aquesta autovia, fins i tot de mortals. El mal estat de la via en alguns punts, combinat amb l’excés de velocitat, fa que sigui un punt negre. Ara, l’Ajuntament de Tagamanent ha demanat que instal·li un radar de tram en aquest sector per reduir la velocitat dels cotxes i fer baixar els sinistres.

L’alcalde de Tagamanent, Ignasi Martínez, ha confirmat a VOTV que ja han fet aquesta petició. Volen que hi hagi radars de tram entre Tagamanent i l’entrada a l’Avencó, ja a Aiguafreda, en sentit nord i sud. Martínez ha reconegut que “és una mesura impopular”, però ha argumentat que un gran percentatge dels accidents són per culpa de la velocitat i que s’hi ha de posar solució per millorar la seguretat. A més, ha explicat que aquests accidents col·lapsen la localitat.
 

El radar de tram que s'està instal·lant al costat del poligon de Mango Foto: Jaume Ventura