El Consell Comarcal crea una comissió per fomentar el debat entre la comunitat educativa

La institució posarà a disposició de les escoles una persona que atendrà les famílies que vulguin sol·licitar una beca menjador

Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 17:55h
Joan Manso va presidir la primera trobada de la comissió comarcal d'ensenyament
Joan Manso va presidir la primera trobada de la comissió comarcal d'ensenyament | Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal del Ripollès ha constituït la comissió d'ensenyament, un nou espai específic pensat per a fomentar el debat entre la comunitat educativa. Aquest dijous la sala de plens de l'organisme va acollir la primera trobada de la nova comissió, que lidera el president del Consell, Joan Manso, i que compta amb representants dels centres escolars de la comarca, presidents de diverses AMPA, la inspectora d'Ensenyament i els regidors d'Educació dels 19 ajuntaments.

Manso va defensar "la utilitat" del que va definir com una "autèntica plataforma de treball" en la primera sessió de la comissió. A més, va demanar "esperit crític" als representants que la componen "per a poder compartir i resoldre inquietuds, dubtes i propostes en el marc de les competències del Consell Comarcal". El president va avançar que la seva voluntat és que la comissió es reuneixi dos cops cada curs.

Precisament, una de les competències que gestiona el Consell i que va ser objecte de debat en la primera trobada de la comissió és la de les beques menjador. Manso va explicar que la institució posarà a disposició de les escoles una persona que atendrà les famílies que vulguin sol·licitar un d'aquests ajuts. El president va assegurar que el seu objectiu és que el llistat de beneficiaris de les beques estiguin enllestits i publicats a principis del mes de setembre, just abans de començar el curs escolar.