El Consell Comarcal publica 2.300 exemplars de la guia sardanista del 2017

Joan Manso posa en valor "l'efervescència" d'aquesta dansa a la comarca

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 17:27h

En una imatge d'arxiu d'una ballada de sardanes. Foto: Griselda Castells


El Consell Comarcal del Ripollès ja ha presentat i editat 2.300 exemplars de la guia sardanista del 2017, que també es pot consultar a través d'internet. És la publicació anual que recull tota la programació de ballades, audicions, aplecs i concerts de sardanes de la comarca. També inclou la trobada comarcal d'aquesta dansa tradicional, que aquest any se celebrarà a Sant Pau de Segúries el proper 23 de juliol.

Precisament, l'alcaldessa del municipi que acullirà la trobada, Dolors Cambras, saluda els lectors a l'inici de la guia al costat del president del Consell, Joan Manso. Tots dos destaquen "l'efervescència sardanista de la comarca" i posen en valor el caràcter "col·lectiu i aglutinant" d'aquesta dansa. En aquest sentit, també fan una crida a continuar viu "l'esperit de les tradicions del país".

La guia sardanista del Ripollès l'edita l'àrea de cultura del Consell Comarcal i es reparteix a tots els ajuntaments i oficines de turisme de la comarca. L'ens supramunicipal també el farà arribar a totes les associacions i agrupacions sardanistes del Ripollès de manera gratuïta.