Campdevànol acondiciona les lleres del Freser i el Merdàs

L'àrea de medi ambient del consistori s'ha fet càrrec dels treballs, que han permès retirar alguns arbres de grans dimensions i garantir el creixement de la vegetació autòctona

La llera del Freser al seu pas per Campdevànol
La llera del Freser al seu pas per Campdevànol | Ajuntament de Campdevànol
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 16:54h
L'Ajuntament de Campdevànol posarà punt final aquesta setmana als treballs que s'han dut a terme durant el darrer mes a les lleres dels rius Freser i Merdàs al seu pas pel municipi. L'àrea de medi ambient ha podat la zona, ha retirat alguns arbres de gran volum i ha facilitat el manteniment de la població vegetal autòctona.

Els treballs de manteniment van arrencar a principis del mes de febrer i han permès eliminar de la zona les espècies invasores. A més, els tècnics del consistori també han recollit alguns dels productes residuals que s'havien abocat de manera irregular a la llera dels dos rius que creuen el municipi.

Aquestes actuacions de neteja són "necessitats que s'han d'anar atenent el més ràpid possible", segons el regidor de medi ambient de l'Ajuntament, Jordi Tubau, que creu que és l'única manera de "mantenir en condicions òptimes els entorns fluvials del municipi". "Així respectem l'entorn natural i en gaudim com a poble", ha apuntat Tubau. Els treballs s'han dut a terme amb l'informe favorable de l'Agència Catalana de l'Aigua.