Sant Joan estrena aquest cap de setmana una nova edició del Cicle d'Espectacles Infantils

El primer espectacle del festival tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia al Teatre Centre

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 16:43h

Una imatge d'arxiu d'un dels espectacles del Cicle. Foto: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses


El Cicle d'Espectacles Infantils tornarà a aterrar aquest cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses. La catorzena edició del festival arrencarà diumenge a les 12 del migdia al Teatre Centre amb un espectacle educatiu de la Teia Moner, una cuinera que es dedicarà a elaborar receptes amb personatges fantàstics.

Quinze dies després, el diumenge 2 d'abril, tindrà lloc el segon espectacle del cicle. També l'acollirà el Teatre Centre i començarà a les cinc de la tarda. En aquest cas l'espectacle és un Boces Show a càrrec del mag Arnau Gatz. El punt i final al festival es posarà el dia de Sant Jordi a les 12 del migdia al passeig Comte Guifré. La companyia La Bleda presentarà l'espectacle teatral infantil Tut-turutut la princesa!.

El Cicle d'Espectacles Infantils es va començar a celebrar l'any 2003 amb l'objectiu de fomentar la cultura i de donar a conèixer diverses disciplines artístiques entre els infants. En cada edició, el festival ha estat compost per tres espectacles: un de teatre, un de màgia i un altre d'especial coincidint amb la Diada de Sant Jordi.
 

El cartell de la catorzena edició del Cicle d'Espectacles Infantils. Foto: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses