«Una lluna a l'aigua», el primer single d'«El cor de la Terra», tercer disc de Txarango

El primer concert tindrà lloc en el marc del Festival Viñarock a Villarrobledo

«Una lluna l'aigua», el primer single del nou disc de Txarango
«Una lluna l'aigua», el primer single del nou disc de Txarango
Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 12:20h

Després de més d’un any de silenci, Txarango va anunciar l'aparició del seu tercer disc aquesta primavera titulat El cor de la Terra. I aquest dimarts n'han presentat el primer single, titulat Una lluna a l'aigua i del qual n'han fet un videoclip que ja es pot visionar a Youtube. 

La primera vegada que es podran sentir les cançons d'aquest nou treball del grup del Ripollès serà a l'abril del 2017 en el marc del festival Viñarock que se celebra a Villarrobledo; a Catalunya serà el 12 de maig al Poble Espanyol, en la primera edició del Cruïlla de Primavera. També formaran part del cartell del festival Clownia, del qual en són organitzadors.

A banda, durant els darrers dies també han anat publicant els tres vídeos sobre com ha estat el procés de creació d'aquest nou disc i com els viatges a Melilla, diversos països de l'Àfrica o Palestina els han influït a l'hora de dur-lo a terme.


La tercera entrega

Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012) va ser un debut on mostraven les cartes: l'amor pel llegat de Dusminguet i el mestissatge poètic, la passió per l'envelat de festa major i el màxim respecte per la patxanga ben entesa. Després de l'èxit del primer disc, el grup reapareixia amb un treball on explicaven cap on volien anar: amb Som riu (DiscMedi, 2014) insistien en les línies mestres estilístiques. Caldrà esperar què ens porta la tercera entrega que se'n sap ben poques coses.