Campdevànol reasfaltarà la N-260 al seu pas pel municipi

L'ajuntament ha arribat a un acord amb el Ministeri de Foment, que finançarà les obres

Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat el 09 de març a les 10:37h

La N-260 al seu pas per Campdevànol Foto: Google Maps


L'Ajuntament de Campdevànol ha arribat a un acord amb el ministeri de Foment per reasfaltar la carretera N-260 al seu pas pel municipi. L'alcalde Joan Manso es va reunir dilluns a Girona amb el responsable de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Girona, Jorge Verdú, per segellar l'acord. Foment finançarà les obres, que han de permetre arreglar els diversos forats que hi ha al ferm de la via.

Verdú va justificar els problemes a l'asfalt davant Manso. El representant del ministeri va esgrimir que l'última fase de reasfaltat es va fer durant l'hivern. Els canvis de temperatures posteriors, sobretot durant l'estiu, quan el quitrà s'escalfa i es dilata, han provocat gran part de les esquerdes, segons el cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a la demarcació gironina.

Al seu torn, l'alcalde de Campdevànol va agrair el "compromís permanent" del ministeri de Foment amb el poble, però també va reclamar que s'impulsi un projecte de millora integral de la vida que "eviti les greus deficiències actuals". Manso va recordar que "són molts els veïns que s'han posat en contacte amb nosaltres per instar-nos a fer aquesta millora tan necessària per millorar el dia a dia dels nostres conciutadans".