L'Hospital de Campdevànol convoca les associacions del Ripollès a la jornada «SUMEM»

La iniciativa aplega durant tot un dia les entitats de la comarca que treballen per acompanyar els pacients i els seus familiars

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 11:48h

La jornada SUMEM se celebrarà per tercera vegada a la Fundació Eudard Soler de Campdevànol. Foto: Hospital de Campdevànol


L'hospital de Campdevànol acull demà una nova edició de les jornades SUMEM. És el tercer any consecutiu que l'equipament sanitari del Ripollès organitza aquesta cita, que reuneix totes les associacions i entitats de la comarca que treballen amb els pacients i els seus familiars per acompanyar-los en tot el procés de superació d'una malaltia.

Com les altres dues edicions, la trobada tindrà lloc a la seu de la Fundació Eduard Soler de Ripoll. Començarà a les 10 del matí amb l'obertura de la jornada, que anirà a càrrec de la coordinadora de la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Yolanda Lejardi; el president del Patronat de l'Hospital de Campdevànol, Jaume Vilarrasa; i el president de la Fundació Eduard Soler, Ramon Vilardell.

Al llarg del matí, diversos professionals oferiran sessions formatives sobre temes diversos. Es tractaran qüestions com la participació efectiva i el procés d'empoderament del pacient, les donacions, l'alimentació o el cribatge del Colon, entre d'altres. La jornada es tancarà a les dues del migdia amb un acte de cloenda que comptarà amb la participació del delegat territorial de Salut i Gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras; del president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso; i del gerent de l'hospital, Joan Grané.
 

El cartell amb tota la informació de la tercera jornada SUMEM Foto: Hospital de Campdevànol