L'Hospital de Campdevànol convoca les associacions del Ripollès a la jornada «SUMEM»

La iniciativa aplega durant tot un dia les entitats de la comarca que treballen per acompanyar els pacients i els seus familiars

Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:29h

La jornada SUMEM se celebrarà per tercera vegada a la Fundació Eudard Soler de Campdevànol. Foto: Hospital de Campdevànol


L'hospital de Campdevànol ha convocat pel proper divendres 3 de març una nova edició de les jornades SUMEM. És el tercer any consecutiu que l'equipament sanitari del Ripollès organitza aquesta cita, que reuneix totes les associacions i entitats de la comarca que treballen amb els pacients i els seus familiars per acompanyar-los en tot el procés de superació d'una malaltia.

Com les altres dues edicions, la trobada tindrà lloc a la seu de la Fundació Eduard Soler de Ripoll. Començarà a les 10 del matí amb l'obertura de la jornada, que anirà a càrrec de la coordinadora de la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Yolanda Lejardi; el president del Patronat de l'Hospital de Campdevànol, Jaume Vilarrasa; i el president de la Fundació Eduard Soler, Ramon Vilardell.

Al llarg del matí, diversos professionals oferiran sessions formatives sobre temes diversos. Es tractaran qüestions com la participació efectiva i el procés d'empoderament del pacient, les donacions, l'alimentació o el cribatge del Colon, entre d'altres. La jornada es tancarà a les dues del migdia amb un acte de cloenda que comptarà amb la participació del delegat territorial de Salut i Gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras; del president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso; i del gerent de l'hospital, Joan Grané.
 

El cartell amb tota la informació de la tercera jornada SUMEM Foto: Hospital de Campdevànol