Uns 75 corredors participen a la cursa d'esquí de muntanya

Sortida de l'Esquella de la Lluna
Sortida de l'Esquella de la Lluna | Vall de Núria
13 de febrer del 2017
Actualitzat el 14 de febrer a les 12:33h
Pep Montsant i Meritxell Pagès han estat els guanyadors, aquest cap de setmana, de la primera edició de l'Esquella de la Lluna, disputada a la Vall de Núria. Ho han fet amb un temps de 52:39 i 1:11:52, respectivament, en una tarda condicionada per unes condicions meteorològiques adverses, que van obligar a retallar els últims metres de l'ascensió.

En la cursa hi van participar 75 corredors, que van disputar un traçat de 5,4 quilòmetres i 940 metres de desnivell positiu, fent el cim del Puigmal (2.963 metres) sota la lluna plena. El temps, però, va enterbolir aquesta situació.

El podi es va completar amb Miquel Genís i Josep Maria Palacín, en categoria masculina, i Rebeca de Vera i Mònica Guilera, en femenina.

Aquesta cursa neix de la col·laboració del Centre excursionista Vall del Segadell-Esquella de Pardines i el Club Pirinenc Queraltbs, per posar a l'abast de tots els amants de l'equí de muntanya, l'ascens al pic més alt del Ripollès. A banda de la cursa popular, els acompanyants també van poder gaudir d'una sortida amb raquetes de neu, en què es va resseguir el pas dels corredors.