Tres joves fugen d'un control a Ripoll, els persegueixen 25 km a la C-17 i acaben provocant un accident

Es tracta d'un home de 29 anys i dos menors d'edat que se'ls acusa d'intentar robar en dos domicilis

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:23h
Aquest dilluns tres joves (un home de 29 anys i dos menors d'edat) van fugir d'un control a Ripoll, van ser perseguits durant 25 km a la C-17 i van acabar provocant un accident al trencant de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà. Tal com expliquen els Mossos d'Esquadra, els fets es remunten a dos quarts de 4 del dilluns quan una patrulla d'agents va veure un cotxe amb tres joves sospitosos a dins que observaven cases a Ripoll.

Els agents s'hi van apropar per identificar-los, els joves van treure un mapa per simular que s'havien perdut, i en el moment de demanar-los la documentació van fugar-se. Llavors va començar la persecució (de 23,7 km) fins al trencant de les Masies de Voltregà, on els tres joves van patir un accident i van provocar que els agents també xoquessin.

Els tres sospitosos van sortir del cotxe i van córrer camp a través. Els agents van poder interceptar-ne dos (el major i un dels menors) i el tercer (menor) el van poder detenir més tard a l'estació de Manlleu, gràcies a la col·laboració ciutadana. El major se l'acusa de delicte de conducció temerària i d'atemptar contra els agents de l'autoritat. I a tots tres detinguts, se'ls acusa de dos robatoris amb força en clau de temptativa. Els menors han de passar per Fiscalia de menors.