El Ripollès tanca la majoria de escoles aquest dijous per la nevada

El Consell Comarcal informa que no hi haurà transport escolar per evitar riscos en els desplaçaments del personal professorat i alumnat

Una màquina llevaneus, aquest dimecres a Ripoll
Una màquina llevaneus, aquest dimecres a Ripoll | Arnau Urgell
Redacció
25 de gener del 2017
Actualitzat el 26 de gener a les 8:18h
La majoria d'escoles del Ripollès no obriran aquest dijous per evitar riscos en els desplaçaments del personal professorat i alumnat arran de la nevada. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha confirmat que els centres de la capital romandran tancats i des del Consell Comarcal s'ha difós que no hi haurà transport escolar. Pel que fa als municipis on no cal el desplaçament per carretera de professors ni alumnes, encara s'està decidint si obrir o no les escoles. 

A Camprodon, per exemple, l'escola de primària estarà oberta però no s'hi faran classes, l'institut estarà tancat mentre que la llar d'infants obrirà amb normalitat.

Aquesta tarda a Ripoll ha calgut acollir 50 alumnes de Camprodon que tornaven d'una excursió a Barcelona i que no han pogut arribar a casa. En concret, els nens s'han quedat a la sala de plens de l’Ajuntament de Ripoll on els han donat berenar.