El Consell Comarcal declara deserta l'adjudicació del servei de recollida de residus

Els tècnics de l'ens consideren que cap de les ofertes presentades complia amb els requisits necessaris per guanyar la licitació

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:59h

Un veí dipositant residus en un contenidor. Foto: Andreu Oliveras

 

El Consell Comarcal ha declarat desert el concurs per licitar el servei de recollida de residus de tots els municipis del Ripollès, amb l'excepció de Camprodon, que va demanar recuperar aquesta competència per poder contractar una empresa que gestioni les deixalles al poble. L'informe dels tècnics de la corporació ha recomanat no adjudicar el servei a cap de les empreses que s'han presentat perquè no compleixen amb els requisits mínims que establien les condicions del concurs.

Sis companyies s'havien presentat a la licitació, però totes les pliques contenen "errors importants que impedeixen admetre-les a tràmit i procedir a la seva contractació", segons els experts que han estudiat les ofertes. D'acord amb l'informe, el Consell va decidir declarar desert el concurs i iniciar el procediment per obrir-ne un de nou que permeti contractar una empresa que compleixi amb les clàusules establertes a les bases.