Camprodon asseu a la mateixa taula l'entitat animalista Santuari Gaia i els caçadors

L'Ajuntament vol garantir la convivència a l'entorn del refugi d'animals que la fundació gestiona al municipi

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat el 18 de gener a les 11:12h
L'alcalde, Xavier Sala, presideix la reunió amb representants del Santuari Gaia i de la Societat de Caça de Camprodon.
L'alcalde, Xavier Sala, presideix la reunió amb representants del Santuari Gaia i de la Societat de Caça de Camprodon. | Ajuntament de Camprodon
L'Ajuntament de Camprodon valora "positivament" la reunió que van mantenir divendres passat els representants de l'entitat animalista Santuari Gaia i la Societat de Caça del municipi. La trobada, presidida per l'alcalde, Xavier Sala, pretenia acostar posicions entre aquests dos col·lectius i garantir la convivència a l'entorn del refugi d'animals que la fundació Gaia gestiona al poble.

A la reunió també hi va participar un representant del Departament d'Agricultura, l'organisme competent en matèria de caça a Catalunya. Sala va sortir-ne "satisfet" i convençut que havia servit per "acostar posicions i trobar vies de solució consensuades". L'Ajuntament de Camprodon havia convocat la trobada arran de les queixes del Santuari Gaia, que denunciaven l'increment de l'activitat de caça a l'entorn del seu refugi d'animals. De moment no n'han transcendit mesures concretes, però Sala assegura que "es donarà una resposta raonable i adequada a les queixes i suggeriments" que els animalistes han fet arribar al consistori.