Mor un muntanyenc a prop del pic de l'Infern, a Queralbs

La víctima és un home de 57 anys de Bordils | Anava acompanyat d'un grup de 8 persones i feien una travessa per Queralbs quan ha caigut per un desnivell d'uns 200 metres a només 20 del cim

Situació del pic de l'Infern
Situació del pic de l'Infern | Google Maps
Redacció
07 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:12h
Un muntanyenc de 57 anys i veí de Bordils (Gironès) ha mort aquest dissabte en un accident produït al Pic de l'Infern, a l'entorn d'Ulldeter, al terme municipal de Queralbs, segons ha pogut saber NacióRipollès i han confirmat els Bombers de la Generalitat l'home anava acompanyat d'un grup de 8 persones i feia una travessa a la zona de Queralbs quan ha caigut accidentalment per un desnivell, d’uns 200 a 300 metres, quan es trobava a uns 20 metres del cim de la muntanya.

Al lloc de l’accident, del qual s’ha rebut l’avís a les 13.26 hores, s’han desplaçat els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb l’helicòpter i una dotació terrestre de suport dels Bombers de la Generalitat. Els efectius han fet l’evacuació del ferit fins a Camprodon on hi havia l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop allà, el personal mèdic del SEM ha confirmat finalment la seva mort. Els Mossos d’Esquadra han enviat quatre patrulles al lloc.
 

Situació del pic de l'Infern Foto: Google Maps