S'estrena «Contratiempo», la pel·lícula que es va rodar a la Vall de Núria

És un film d'intriga protagonitzat per Mario Casas i dirigit pel català Oriol Paulo

Redacció
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:51h
La Vall de Núria ha estat un dels emplaçaments escollits per rodar algunes escenes de la pel·lícula.
La Vall de Núria ha estat un dels emplaçaments escollits per rodar algunes escenes de la pel·lícula. | Ajuntament de Queralbs

Aquesta setmana s'estrena als cinemes de tot l'Estat la pel·lícula Contratiempo, un film d'acció dirigit pel català Oriol Paulo rodat, en part, a la Vall de Núria, a Queralbs. Protagonitzada per l'actor Mario Casas, la pel·lícula explica la història d'un empresari d'èxit que es desperta després d'un fort cop al cap amb el cos de la seva amant sense vida al seu costat.

El set de rodatge va desembarcar al Ripollès a finals de l'any 2015. A la Vall de Núria s'hi han gravat les primeres escenes del film. De fet, el crim amb què comença la pel·lícula es comet, precisament, al refugi de Núria. A més del Ripollès, Paulo també ha escollit altres emplaçaments de tot l'Estat per rodar-hi de la pel·lícula, com ara Barcelona o Biscaïa, entre d'altres.

Contratiempo és la segona obra del director català, que es va estrenar amb èxit el 2012 amb la seva òpera primaEl Cuerpo. Mario Casas, Bárbara Lennie, Ana Wagener i José Coronado són els personatges principals del film, que també compta amb la participació especial de Francesc Orella. La pel·lícula és una producció d'Atresmedia, però també compta amb la participació de TV3.