Els Bombers realitzen tres rescats de muntanya a Setcases en un sol dia

Recorden que cal prendre mesures de seguretat davant un cap de setmana en què es preveu una elevada mobilitat de persones a la muntanya

L'helicòpter dels Bombers, en un dels serveis d'aquest dijous
L'helicòpter dels Bombers, en un dels serveis d'aquest dijous | @grae_bombers
Redacció
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 7:36h
Els Bombers han hagut de realitzar aquest dijous fins a cinc rescats de muntanya en poques hores, tres dels quals a l'entorn de l'estació de Vallter, al terme Setcases. Els accidents no han estat greus però els Bombers recorden que cal prendre mesures de seguretat i autoprotecció davant un cap de setmana en el que es preveu una elevada afluència de persones a la muntanya.

A Setcases, els Bombers han treballat en tres rescats en poques hores de diferència. D'una banda, a les deu del matí han rebut l'avís d'un excursionista, que ha patit una luxació del braç dret i que ha estat evacuat a l'Hospital de Campdevànol.

Poc abans de tres quarts de tres del migdia, els Bombers han rebut un altre avís en què un home havia relliscat per una tartera per una zona propera al refugi d'Ulldeter. Els Bombers han activat els GRAE i un helicòpter i després de realitzar un gruatge han evacuat el ferit fins a l'helisuperfície de l'estació de Vallter, amb una possible fractura al turmell. Des d'aquí ha estat evacuat pel SEM a l'Hospital d'Olot.

I, finalment, poc abans de les tres de la tarda, un home havia patit una caiguda i presentava una possible fractura a la mà. Ell i el seu acompanyant han estat rescatats pels Bombers ja que no podien continuar la seva activitat. També ha estat evacuat pel SEM a l'Hospital d'Olot.