La Crononúria clausurarà la Copa Catalana de Curses Verticals el 31 de desembre

La quarta edició de la prova d’esquí de muntanya és la primera Sant Silvestre de la modalitat

La Crononúria
La Crononúria | Josep M Montaner
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:15h
L’últim dia de l’any es disputa la quarta edició de la Crononúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic a l’entorn de la Vall de Núria. La prova d’esquí de muntanya clausurarà la dotzena Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). 

Es tracta de la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya, que sortirà des del Santuari de Núria i arribarà fins al coll de Noucreus. El desnivell positiu serà de 900 metres i tindrà fins a 4 quilòmetres i mig de distància. Les categories cadet i júnior femení faran una sortida neutralitzada 30 minuts abans fins al pont de l’Escudé, acumulant així 650 metres de desnivell positiu en 3,2 quilòmetres.

Des de la FEEC, es vol recordar el material obligatori que hauran de portar els participants al ser una cursa vertical en una zona no controlada. Serà el següent: motxilla, casc, grampons, ARVA, pala, sonda, ulleres, guants, tercera capa superior i segona inferior, manta tèrmica i xiulet. Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.