La CUP Ripoll denuncia que alguns regidors també són proveïdors de l'Ajuntament

La formació "cupaire" assenyala els edils de CiU Ramon Santanach i Magda Perramon, i el d'ERC Ramon Serra

Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:32h

Santi Llagostera, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Ripoll. Foto: Adrià Costa


La CUP de Ripoll denuncia que almenys tres regidors del consistori són alhora proveïdors de l'Ajuntament. Els "cupaires" assenyalen, concretament, els edils de CiU Magda Perramon i Ramon Santanach, i el republicà Ramon Serra. La formació de l'esquerra alternativa ha sol·licitat un informe d'intervenció al secretari municipal perquè investigui els fets i determini l'abast del volum total facturat al consistori per part d'aquests tres regidors.

La CUP assegura que entre el maig del 2015 i el maig del 2016 Perramon, Santanach i Serra haurien cobrat -entre tots tres- més de 20.000 euros de l'Ajuntament per diversos conceptes. Paperia Ripollesa, una societat administrada per Santanach, hauria facturat durant aquests dotze mesos 15.549 euros al consistori. Perramon, en canvi, hauria emès amb el seu propi NIF quatre factures a l'Ajuntament per valor de 2.728 euros pels treballs que hauria fet Taller Segadell, l'empresa d'un familiar de la regidora. Finalment, Serra hauria cobrat 2.633 a través de 84 factures de la seva empresa, Home Fosc SL.

La CUP reconeix que no sap quan van començar els negocis d'aquests tres regidors amb l'Ajuntament de Ripoll ni si n'hi ha d'altres que també facturin treballs al consistori, però assegura que es tracta d'un cas d'"incompatibilitats" molt clar i que pot contravenir la llei. En un comunicat, els "cupaires" avisen que, si es confirmen els fets denunciats, demanaran als tres regidors afectats que dimiteixin.