Vallter i Vall de Núria reben més de 9.000 esquiadors cadascuna durant el pont

L'estació de la Molina ha estat la que ha rebut més persones aquests dies: 20.000 visitants

Les nevades a Vallter van permetre obrir abans d'hora
Les nevades a Vallter van permetre obrir abans d'hora | FGC
Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat el 14 de desembre a les 16:26h
Les estacions d'esquí del Ripollès, Vallter 2000 i Vall de Núria, han acollit més de 9.000 esquiadors cadascuna durant aquest pont de la Constitució i de la Puríssima. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que ha indicat que, en total, les cinc estacions del grup han rebut més de 54.000 esquiadors.

L'estació de la Molina ha estat la que ha rebut més persones aquests dies de festa, 20.000 visitants, amb unes "condicions òptimes meteorològiques" que han ajudat la producció de neu. Aquesta estació, a més, ha estat la que ha obert més pistes de tot el Pirineu Oriental, amb un total de 40 quilòmetres esquiables i 13 remuntadors. Pel que fa a les estacions del Pallars Sobirà, s'hi han encabit més de 15.000 visitants, 6.200 a Espot i 9.038 a Port Ainé.

Ara, les cinc estacions públiques ja han començat a treballar per deixar les pistes en les millors condicions possibles per les festes de Nadal. L'objectiu, segons han indicat, és obrir el màxim nombre de serveis i instal·lacions, entre els quals, per exemple, hi haurà excursions amb màquina de neu fins al Niu de l'Àliga, a la Molina.
 

Estació d'esquí de la Molina Foto: FGC