El camprodoní Joan Reyné guanya la Crono Vallter Territori d'Isards

La prova, que va coronar el cim del Bastimats, obre la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Moutain Series 6.0 d'esquí de muntanya

La prova ha fet pujar els seus participants fins al Pic de Bastiments
La prova ha fet pujar els seus participants fins al Pic de Bastiments | Josep Maria Montaner
Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:02h
Aquest dissabte 3 de desembre s’ha disputat la Crono Vallter Territori d’Isards, una cursa d’esquí de muntanya organitzada per l’Ski Club Camprodon. La cursa ha obert la 12ª Copa Catalana de Curses Verticals FGC Moutain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El recorregut de la mateixa ha estat d’uns 4 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu. Amb unes bones condicions meteorològiques a la zona de l’estació d’esquí de Vallter 2000, s’ha pogut coronar el cim del Pic de Bastiments.

En categoria masculina absoluta, s’ha imposat Joan Reyné, que corria a casa. El camprodoní ha aconseguit obrir dos minuts de distància a meta amb el segon classificat, fent un temps de 43 minuts i 25 segons. Pere Rullan ha estat segon, després d’haver estat disputant el liderat de la cursa a Reyné en els primers compassos de la mateixa. David Prades ha completat el podi masculí.
 

Un dia radiant ha acompanyat als esquiadors. Foto: Josep Maria Montaner


Entre les dones, s’ha imposat Clàudia Sabata amb un temps de 59 minuts i 9 segons. La segona classificada ha estat Iolanda Garcia, mentre que Míriam Martínez tancava el podi de la categoria femenina. Les marques dels esquiadors i esquiadores, en general, han estat molt bones, ja que han pogut avançar amb una traça molt ràpida.

La primera de tres proves de la Copa

Aquesta cursa de Vallter 2000 ha estat, doncs, l’obertura de la Copa Catalana de Curses Verticals d’Esquí de Muntanya. Aquesta competició tindrà dues proves més, també durant aquest mes de desembre. Es tracta de la clàssica Crononiu d’aquí cinc dies a la Molina, on també es disputarà el Campionat de Catalunya de l’especialitat; i la quarta Crononúria Memorial Ramon Casadevall, que l’últim dia de l’any clausurarà la Copa a la Vall de Núria, al Ripollès.
 

Participants a la Crono Vallter. Foto: Josep Maria Montaner

 

La zona de l'estació de Vallter 2000 ha acollit l'esdeveniement. Foto: Josep Maria Montaner

 

Crono Vallter Territori d'Isards 2017. Foto: Josep Maria Montaner

 

Crono Vallter Territori d'Isards 2017. Foto: Josep Maria Montaner