Es cancel·la l'Emmona Ultra Trail del 2017

Després de set edicions, l’organització comunica que l’any que ve no realitzarà la prova de Sant Joan de les Abadesses | En el comunicat realitzat, es remarca la intenció de tornar-la a organitzar properament

Emmona Ultratrail 2016
Emmona Ultratrail 2016 | Josep Maria Montaner
Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:30h
L’Emmona Ultra Trail, una de les curses de muntanya més populars del Pirineu, no es disputarà l’any 2017. Després de set edicions de la prova de Sant Joan de les Abadesses, des de l’organització han llançat un comunicat a les seves xarxes socials explicant que no es veuen “amb forces” de garantir una nova edició de l’esdeveniment. El no haver aconseguit tancar un traçat amb garanties de pas i la sobresaturació de curses al territori són les causes més destacades que apunten per haver pres aquesta decisió. 

"Creiem que el millor per la continuïtat de l’Emmona és poder disposar d’un any de descans per poder treballar amb calma i garantir una altre gran cursa”, expliquen des de l’organització. S’ha volgut remarcar que no es tracta d’un punt i final pel que fa a l’Emmona, sinó que s’espera poder tornar a organitzar-la en el futur al Ripollès.

“De la mateixa forma que el corredor ha de saber abandonar quan no es pot assolir l’objectiu amb garanties per no posar a altres i a un mateix i en perill, creiem que nosaltres també hem de saber fer el mateix. No ens ha estat gens fàcil prendre aquesta decisió, però tots els que ens coneixeu sabeu que treballem per donar-vos el millor, una cursa diferent, una ultra que esperem torni molt aviat i que pugui continuar comptant amb tots vosaltres. ” concloïa el comunicat de les xarxes.