La tardor comença aquesta tarda amb temps suau i alguns xàfecs aïllats

El canvi d'estació serà a les 16.21 | Les pluges aniran a més el divendres i localment podran ser intenses

Redacció
22 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:01h

La tardor comença aquest dijous a les 16.21. Foto: Juanma Peláez


Canvi de temps i canvi d'estació. La tardor començarà aquesta tarda a partir de les 16.21. Ho farà amb un temps suau –amb màximes que en alguns punts de l'interior fins i tot poden fregar els 30 ºC- i amb núvols que aniran a més al llarg de la jornada. A més, al litoral del sud del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre així com en punts del nord-est del país es poden escapar alguns ruixats o xàfecs aïllats.

La situació s'embolicarà més de cara al divendres. El cel es taparà ja de matinada i els ruixats començaran a mig matí a la costa i el prelitoral. A la tarda podrà ploure en pràcticament qualsevol punt del país malgrat que els ruixats seran més aviat irregulars. El Servei Meteoròlògic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja ja que en punts del terç oest –especialment al Prepirineu de Lleida- els xàfecs poden anar acompanyats d'aparat elèctric.

El cap de setmana estarà marcat per la variabilitat i la inestabilitat. Els ruixats, en aquest sentit, poden repetir-se de cara al dissabte i el diumenge a la tarda.