La nova Cursa Virtual del Camí Vell de Núria, un repte que decideixes al teu gust

Per participar-hi, cal seguir els codis QR que hi ha durant el recorregut | Els participants poden guanyar un cap de setmana a l'Hotel Vall de Núria per als guanyadors i també hi ha un sorteig amb múltiples regals

Un home recorre el Cami Vell de Núria
Un home recorre el Cami Vell de Núria | Vall de Núria
Redacció
05 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:07h
Muntanyencs, corredors, famílies, parelles... el magnífic repte que conjuga esport, tradició i natura en una cursa virtual ja és una realitat. Acceptes el repte de la Cursa Virtual 3.0? La tradicional pujada del Camí Vell de Núria portada al món digital!

Vall de Núria proposa una cursa diferent, sense data ni horari, es pot fer el dia i a l'hora que es vulgui, sols o acompanyats, però els participants sempre es podran comparar amb la resta de participants i amb ells mateixos. La recompensa? Un cap de setmana a l'Hotel Vall de Núria per als guanyadors i un sorteig de múltiples regals que es farà entre tots els participants que registrin la seva activitat, ja que no només es premien els millors temps.

Participar a la Cursa Virtual 3.0 és una manera extraordinària de conèixer el Camí Vell de Queralbs a Núria, un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d'un entorn natural únic d'alta muntanya.

Quan pots participar-hi? Tens temps fins a l'octubre! A més es pot fer les vegades que es vulgui per intentar millorar la teva pròpia marca o superar algú. Tu tries el moment i la companyia. L’escenari, ideal: tarteres, balmes, miradors, marrades, gorgs, cascades... un espectacle per als sentits.

Per participar-hi tan sols cal descarregar-se l'aplicació mòbil de Vall de Núria i crear el teu perfil personal a My Skitude. Accedeix a la secció de la Cursa Virtual i apunta't-hi. És totalment gratuïta.

Com funciona el sistema?

Es tracta de seguir la ruta que et marca l'aplicació i anar llegint els codis QR per fer el track de la ruta. L'objectiu és fer la ruta del Camí Vell en el menor temps possible per guanyar llocs en el rànquing o senzillament per gaudir de l'excursió fins a Núria. Per finalitzar la ruta has de llegir amb l'app l'últim codi QR que està per sobre la caseta del llac. El teu resultat i classificació estaran disponibles tant a l'app com als webs de Vall de Núria i Skitude.

El Camí Vell de Queralbs a Núria és un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d'un entorn natural únic d'alta muntanya.

Quins premis pots guanyar?

El premi per als guanyadors del rànquing masculí i femení és un cap de setmana a l'Hotel Vall de Núria, fora de temporada i en règim de mitja pensió.

A més, només per participar ja entraràs en el sorteig de tots aquests regals:

- Reserva doble gratuïta per a la travessia de Refugis del Torb (a disposar a partir de la primavera 2.017)
- Reserva doble gratuïta per a la travessa dels tres Refugis (a disposar a partir de la primavera 2017)
- 2 Motxilles Salomon Trail 20
- 2 portabidons Salomon
- 2 vals Cremallera + forfet
-2 Vals Cremalleres + Parc Lúdic