Inés Arrimadas promociona el Ripollès a través de les xarxes socials

La líder de Ciutadans i dona de l'exregidor Xavier Cima publica a Instagram imatges del passeig dels Aurons i de la capella de Sant Miquel de la Roqueta

Inés Arrimadas i Xavier Cima
Inés Arrimadas i Xavier Cima | Instagram Inés Arrimadas
Redacció
05 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:53h
La promoció turística del Ripollès ha trobat una nova aliada. Després de l'enllaç entre l'exregidor convergent Xavier Cima i la líder de Ciutadans Inés Arrimadas, el passat 30 de juliol a Jeréz de la Frontera, Arrimadas promociona racons de l'entorn de la capital de la comarca a través del seu perfil d'Instagram.

La cap de l'oposició al Parlament ha publicat una imatge en què apareix fent exercici al passeig dels Aurons, un bosc de ribera que fa el recorregut pel costat del riu Ter i que connecta amb la Ruta del Ferro. El passeig, situat darrere de l'Escola del Treball del Ripollès, és un dels racons més desconeguts de l'entorn a Ripoll.

L'altra localització que Arrimadas ha decidit immortalitzar al seu Instagram és la capella modernista de Sant Miquel de la Roqueta, al barri del Ninot. Obra de l'arquitecte Joan Rubió, deixeble de Gaudí, està protegida com a bé cultural d'interès local i es va construir l'any 1912.

Aquestes, però, no són les primeres imatges del Ripollès que la líder de Ciutadans a Catalunya ha compartit a les xarxes socials. Des que va iniciar la seva relació amb Cima, Arrimadas ha publicat imatges de paisatge i ramaderia de la comarca.
 
 

Passeig per #Ripoll. Feliç diumenge a tothom!!! #raconsdegirona

A photo posted by Inés Arrimadas (@inesarrimadas) on