«Els desitjos del Comte Arnau», l'activitat més íntima del Festival

Caminades i recorreguts nocturns són les propostes que culminen la 21a edició del cicle d'activitats que recorden el mític personatge de Sant Joan de les Abadesses

Redacció
10 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:06h
Una de les escenes de la visita dramatitzada d'edicions anteriors
Una de les escenes de la visita dramatitzada d'edicions anteriors | Marc Cargol
Des que va donar el tret de sortida el passat 9 de juliol amb Els mites que amaga el Comte Arnau, l'activitat a Sant Joan de les Abadesses no ha minvat. Els desitjos del Comte Arnau és una de les propostes culturals integrades en la programació del XXI Festival del Comte.

Es tracta d'un recorregut nocturn que, mitjançant escenografies i decorats els visitants es poden submergir en un conte que representa la vida d'aquest mític personatge. La visita es realitzarà aquest dimecres 10 d'agost a les nou del vespre al palau de l'Abadia, i es podrà repetir els propers 17 i 24 del mateix mes. Només els dies 10 i 17 la visita anirà acompanyada d'un sopar gastronòmic de la cuina del Comte Arnau.

Cercant les petjades del Comte Arnau és la passejada nocturna que tancarà el cicle d'activitats del Festival. Tindrà lloc el 20 d'agost a les nou del vespre, en la qual es convida a fer una caminada que descobrirà els camins que recorria el Comte pels voltants de Sant Joan.

Durant el recorregut es realitzarà una breu representació d'algunes escenes més conegudes de la llegenda del mític personatge, i s'acabarà realitzant un ressopó per a tots els participants. Per realitzar aquesta activitat, l'organització recorda que és obligatori l'ús de calçat adequat i un lot o frontal.