Sant Joan retrocedeix en el temps per retrobar-se amb el Comte Arnau

El Mercat del Comte Arnau transforma la vila vella del municipi aquest cap de setmana

Mercat del Comte Arnau
Mercat del Comte Arnau | Adrià Costa
Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat el 01 d'agost a les 15:43h
La vila vella de Sant Joan de les Abadesses va retrocedir aquest cap de setmana passat en el temps per retrobar-se amb el comte Arnau en la vuitena edició del Mercat del Comte Arnau. Es tracta d'una proposta del XXI Festival del Comte Arnau que combina prop de mig centenar de parades d’artesania i productes de degustació del Ripollès i de la resta de Catalunya, amb espectacles de qualitat, alguns creats de forma especial per a la cita.

S’hi va poder veure, per primera vegada, tres espectacles de dansa d’Un Sol Traç, que van interpretar tres estrofes de la cançó del comte Arnau i es van poder veure en diversos moments durant el mercat.

L’Era d’en Serralta va ser l’escenari d’una exposició d’armes, armadures i de tallers per a infants i adults per dominar el seu ús i convertir-se en un cavaller. Com que era imprescindible vestir com ells, també hi havia un espectacle que descrivia com es vesteix un cavaller del segle XIV, pensant en com podrien vestir els Hugs de Mataplana. Un cop amb vestimenta i armes, van poder afrontar el neguit de la batalla fent un got d’hidromel de la demostració d’elaboració d’aquesta beguda medieval.

Va posar el punt i final al mercat l'espectacle Arnau i Adalaisa, la nit del diumenge. El Mercat del Comte Arnau és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’entitat ripollesa Brivall, que des de fa tres anys produeix aquest esdeveniment amb l’objectiu de dotar de valor afegit i singularitzar la proposta santjoanina.
 

Mira les galeries dels darrers anys

Consulta tota la programació