Les connexions en bus entre Vic i Ripoll augmenten de quatre a deu

Els horaris s'han coordinat amb el bus exprés Vic-Barcelona per tal d'oferir una alternativa de transport entre Ripoll i Barcelona

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:06h
576_1300898031_Adri_Costa_MG_1291_Autobus_Teisa_Ripoll_2011
576_1300898031_Adri_Costa_MG_1291_Autobus_Teisa_Ripoll_2011 | Adrià Costa
El Departament de Territori i Sostenibilitat reforça a partir d'aquest dilluns les connexions amb autobús entre Vic i Ripoll. Aquest servei augmentarà en sis les expedicions d'anada i de tornada de manera que oferirà un servei de 10 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, excepte agost. Aquestes noves expedicions també arribaran fins a Campdevànol. Els horaris s'han coordinat amb el servei de bus exprés Vic-Barcelona, de forma que s'ofereix als usuaris de Ripoll una alternativa amb bus per arribar fins a la capital catalana.

Amb aquesta millora es redueix a 30 minuts el temps del trajecte entre Vic i Ripoll, ja que les sis expedicions noves circulen per la C-17 i només fan parada a Sant Quirze de Besora. El nou servei, gestionat per la concessionària TEISA, amplia també les comunicacions a Campdevànol, ja que 9 de les 10 expedicions allarguen recorregut fins a aquesta població, millorant l'accessibilitat a l'Hospital Comarcal del Ripollès.

Quatre freqüències el cap de setmana

Pel que fa al mes d'agost, i atenent a la demanda, es mantindran les quatre expedicions diàries per sentit, tres de les quals iniciaran el seu recorregut a Campdevànol, i es coordinaran també amb els serveis exprés Vic-Barcelona.

Els horaris s'han programat perquè estiguin coordinats amb els del servei de bus exprés.cat Vic-Barcelona. Així, es garanteixen enllaços de menys de cinc minuts a l'estació de Vic. Això suposa que les comunicacions entre Campdevànol, Ripoll i Barcelona es reforcen amb una bona coordinació horària dels dos serveis: el regular i l'exprés.