Neix NacióCastells, el diari casteller de NacióDigital

La nova edició temàtica s'ha estrenat aquest juny, amb l'augment d'activitat en la temporada castellera

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat el 09 d'abril del 2024 a les 17:40h
Neix NacióCastells
Neix NacióCastells | Laia Polonio

Amb l'inici de la temporada alta de castells s'estrena NacióCastells, el diari d'actualitat castellera de Nació Digital. En un moment d'auge del món casteller, en què les xifres de practicants i d'aficionats s'han multiplicat, l'atenció mediàtica és cada cop més important, i NacióCastells cobrirà amb força aquest espai dins del diari digital més llegit de Catalunya. El director de l'edició és Joan Manel Oller i el coordinador de redacció, Joaquim Albalate.

Les informacions estaran centrades en l'actualitat castellera a partir de les cròniques de les actuacions, els resums de resultats i les notícies que generen les colles i les diades. També inclourà anàlisis, opinió i informacions útils per a castellers i aficionats, sempre amb el màxim rigor i qualitat possibles, així com una presència destacada de la imatge, que, en un món com els castells, és encara més important.

NacióCastells també vol esdevenir un aparador de totes les colles castelleres, tant grans com petites, dins i fora de l'àrea castellera tradicional, i donar cabuda a tants punts de vista com sigui possible dins d'una activitat que genera contínuament novetats i debats entre castellers.

El diari també vol tenir una presència important a les xarxes socials, que són una de les principals vies de comunicació i expansió del món casteller, i fer-les servir com a plataforma també de debat i interacció amb els seus lectors.

NacióCastells també és present a Twitter (@naciocastells) i Facebook (facebook.com/naciocastells).

Arxivat a