Sant Joan de les Abadesses reviu amb el Festival Clownia

La localitat bull d’activitat al ritme de Tomeu Penya o Séptimo A, en l’últim dia d’aquest certamen impulsat pel grup Txarango

ACN
25 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:21h
Un any més, Sant Joan de les Abadesses s’ha bolcat amb el Festival Clownia, un certamen musical de tres dies impulsat pel grup Txarango i que mescla diverses disciplines com teatre, música o circ.

Per tercer any consecutiu, el festival ha esgotat les 5.000 entrades de pagament. Des de la revetlla de Sant Joan, la vila viu en una festa permanent que ha deixat moments destacats com Txarango cantant en japonès amb els Tex & Sun Flower Seed, Els Catarres fent saltar els més petits o Tomeu Penya divertint a tot el personal a la plaça Major de la vila. Hi ha apartats, programació, activitats i fins i tot allotjament per a tothom.

En concret, enguany s’ha habituat una zona d’acampada exclusiva per a famílies que ha tingut una bona acollida. Fins aquest dissabte, el poble del Ripollès presenta una estampa ben diferent a l’habitual, els seus carrers estan plens de joves i famílies vingudes d’arreu de Catalunya, les Illes Balears i fins i tot del sud de França.