La restauració de Sant Joan de les Abadesses es promociona durant tres dies

Membres de Txarango presentaran aquest vespre la tercera edició del Clownia per donar el tret de sortida a l'"Atipa't de tapes"

Jordi Remolins
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:44h

Imatge d'arxiu d'una tapa Foto: ACN


Durant tres dies més d'una desena de restauradors de Sant Joan promocionaran els seus productes amb una mostra gastronòmica i una ruta de tapes. Amb el nom d'"Atipa't de tapes" bars i restaurants del municipi oferiran una tapa i una beguda per 2,5 euros, en una ruta incentivada per la Unió de Botiguers del municipi conjuntament amb l'Ajuntament.

Els clients que recorrin tots els establiments participants, podran votar la millor de les tapes i entraran en el sorteig d'un abonament pel festival Clownia, un abonament per la Festa Major i un sopar a la Fonda Xesc, l'única de la comarca amb una estrella Michelin. Curiosament aquest establiment és a la població de Gombrèn.

Presentació del Clownia

Membres dels Txarango presentaran al municipi la tercera edició del festival Clownia, aquest divendres al vespre. Serà a les set del vespre. L'acte es tancarà amb l'actuació de Manelic de Pera, i un àpat a la plaça Major. Serà la primera oportunitat per tastar-hi les tapes de tot el cap de setmana.