ripoll

Ripoll obre l'Estació Esportiva per oferir vestidors i gimnàs els caps de setmana

S'ubica al pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva de l'Avellaneda

per Jordi Remolins , 3 de juny de 2016 a les 18:41 |
L'Estació Esportiva s'ha instal·lat al pavelló de l'Avellaneda | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un punt d'acollida i informació, amb possibilitat d'ús dels vestidors, servei de neteja per les bicicletes, sala de fitness i zona d'aigües, són algunes de les ofertes que ofereix la nova Estació Esportiva Ripoll, inaugurat aquest divendres. L'espai està dedicat exclusivament a la pràctica d'esports, per tal que els usuaris de tot tipus de ciclisme, senderisme, curses d'orientació i trail running, puguin servir-se'n. La intenció de l'ajuntament de Ripoll és que se'n puguin servir tant els esportistes experts, com els que s'inicien en alguna d'aquestes pràctiques, per tal que practiquin l'esport entorn del municipi.

L'Estació Esportiva Ripoll estarà oberta tots els caps de setmana i festius, en horari de nou a dues. L'ús dels vestidors i el servei de bicicletes tindrà un preu de dos euros. Si volen gaudir a més de zona d'aigües i sala de fitness, serà de cinc euros. Els menors de setze anys gaudiran del pack familiar que els permetrà gaudir-ne de forma gratuïta. La inauguració l'oficiarà l'alcalde de Ripoll a les sis de la tarda d'aquest divendres.

 

Participació