David Zurita i el gruix dels seus jugadors seguiran al CF Ripoll

Ivan Díaz i nou homes més de l’actual equip també han confirmat la seva continuïtat

Zurita a l'esquerra, amb l'efímer Forlandsaas, amb l'equipament del CF Ripoll
Zurita a l'esquerra, amb l'efímer Forlandsaas, amb l'equipament del CF Ripoll | Jordi Remolins
Jordi Remolins
26 de maig del 2016
Actualitzat el 28 de maig a les 10:03h
L’actual entrenador del CF Ripoll David Zurita ha confirmat que la temporada que ve seguirà sent l’entrenador del club “es jugui a la categoria on es jugui”. El tècnic jonquerenc es va comprometre ahir amb el president de l’entitat Ramon Serra, amb qui de fet ja tenia un acord verbal per tres temporades.

Juntament amb Zurita, el gruix de jugadors que formen la columna vertebral de l’equip seguiran defensant la samarreta del primer equip ripollès. Aquests són l’exprimera divisió Ivan Díaz, Dani Saavedra, Daniel Óscar, Iban Soto, Manuel Camacho, Xavier Molas, Jorge José Torres, Bruno Gomes, Ricardo Javier Ruiz, Ossian Vilas, Jordi Viñas i Pol Morera. Molt probablement també seguirà Juan Felipe Valdés, a banda de quatre noves incorporacions, entre les quals un jugador que actualment milita a segona divisió i que Zurita defineix com “una bomba”.

El futur de l’equip passa pels partits que diumenge vinent jugaran Ripoll contra Santjoanenc, i el Sant Esteve d’en Bas contra l’Arbúcies. Si hi ha victòria del Ripoll i de l’Arbúcies, el Ripoll podria acabar jugant la promoció per mantenir-se. En cas contrari es jugarà a quarta catalana, excepte sorpreses de darrera hora. Sigui quina sigui la categoria on militi l'equip, l'objectiu segons Zurita serà "assolir l'ascens".

Zurita es mostra molt satisfet amb l’acollida que ha tingut per part de la junta directiva ripollesa, després d’arribar a un club que només havia sumat un punt, quan ja s’acabava la primera volta. En els partits que ha dirigit s’ha vist sorprès per la bel·ligerància arbitral envers un equip que la temporada passada va perdre la categoria, però va acabar salvant-la gràcies a la fusió amb el Maià. Tot i que considera que “un entrenador mai pot posar els arbitratges com a excusa” també creu que en el cas de l’actual Ripoll “calia ser molt superior als rivals per acabar sumant els tres punts”. L’entrenador del Ripoll ha viscut uns primers mesos gens fàcils al capdavant de l’equip, on fins i tot va arribar a rebre trucades anònimes des de números ocults, recomanant-li que deixés el club.