El ripollès Jaume Farrés torna a l’OK lliga amb el CP Manlleu

Hi va aconseguir l’ascens dissabte com un dels homes importants de l’equip

Jordi Remolins
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:06h
Jaume Farrés al centre celebrant un gol aquesta temporada
Jaume Farrés al centre celebrant un gol aquesta temporada | CP Manlleu
El jugador ripollès d’hoquei patins Jaume Farrés, tornarà a jugar a l’OK lliga amb el seu actual club, el CP Manlleu. Dissabte passat va aconseguir-hi l’ascens en la darrera jornada de lliga de primera estatal, després de derrotar 3 a 4 al CP Tordera.

El partit no va ser senzill per un Manlleu que malgrat disposar de les millors oportunitats i domini, va anar molts minuts per darrere en el marcador. El Tordera va avançar-se a mitjans del primer temps, i no va ser fins als sis minuts de la represa que l’ex-ripollès Albert Grau no va empatar. Al darrer minut s’hi va arribar amb dos gols d’avantatge pels visitants, que encara van veure com en una falta directa el Tordera feia el 3-4 definitiu.
 

Imatge d'arxiu de Farrés a la plaça de la Llibertat de Ripoll


L’equip manlleuenc entrenat per Quim López ha tingut una temporada d’altibaixos, però finalment ha pogut aconseguir l’objectiu de l’ascens. Jaume Farrés considera que “hem fet la feina” i es mostra satisfet perquè “he participat molt en el joc de l’equip”. A més valora com a positiu que el sènior del Manlleu hagi incorporat durant aquesta temporada a homes del filial.

El jugador ripollès va assumir el lideratge i capitania de l’equip quan va plegar Aleix Prims a mitja temporada. Quan semblava que l’ascens estava fet, les derrotes a la visita a la pista del Palafrugell, i la de casa en la penúltima jornada davant de l’Alcobendas, van complicar-lo bastant. Finalment el conjunt osonenc s’afegirà al CP Vic i CP Voltregà a la màxima competició estatal d’hoquei patins, amb l’objectiu de mantenir-s’hi. Per fer-ho no comptarà amb el tècnic Quim López, que serà entrenador del CP Mataró. La nova junta anunciarà aviat qui és el seu substitut.

Farrés ja ha jugat diverses temporades a la màxima competició tant amb el GEiEG, com amb el Noia i el mateix Manlleu. La temporada passada van baixar a primera estatal després d’un pas efímer amb el Manlleu per l’OK lliga. Aquest és el tercer ascens que aconsegueix, després del què va assolir en la seva primera temporada a Manlleu, i el de quan jugava amb el GEiEG. Serà la seva sisena campanya en aquesta competició.