ripoll

Noves denúncies de falsos venedors de depuradors d’aigua a Ripoll

Informen d’insalubritat en l’aigua del poble per vendre aparells a terminis

per Jordi Remolins, 20 de maig de 2016 a les 13:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Ripoll ha tingut denúncies d’una falsa campanya comercial per la vila, de venda d’aparells de depuració d’aigua, osmosi o magnetoteràpia. Els venedors es presenten com a representants de la “companyia d’aigua”, i informen de la insalubritat de l’aigua corrent de l’aixeta. D’aquesta forma pressionen a les persones grans per tal que els comprin els aparells, que els venen a terminis.

L’aigua de Ripoll la gestiona Somasrsa (Societat Municipal d’Aigües i Serveis de Ripoll SA), una societat mercantil participada íntegrament pel consistori. L’ajuntament nega que hi hagi cap campanya, i recomana a tothom que demani el nom, telèfon i acreditació de qualsevol persona que truqui a la seva porta i es faci passar per representant d’una companyia. A més informa que l’aigua és perfectament potable, i que es pot consumir amb total garantia.

 

Participació