Txarango guanya per segona vegada el premi internacional Impala

L'associació de discogràfiques europees independents ha atorgat un dels seus guardons al grup per haver superat les 20.000 còpies venudes del disc "Som riu"

Txarango, en una imatge d'arxiu
Txarango, en una imatge d'arxiu | Albert Alemany
Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:49h
L'associació de discogràfiques europees independents (IMPALA) ha atorgat un dels seus guardons anuals a Txarango, per ser un dels grups que més discos ha venut aquest darrer curs. El grup del Ripollès s'ha endut el premi Impala Plata per haver aconseguit vendre més de 20.000 còpies del disc Som riu (Discmedi, 2015).

Aquesta és la segona vegada que la banda rep el guardó. La primera va ser amb el disc Benvinguts al llarg viatge. Grups com Arctic Monkeys, Editors, Jamie XX, Adele o Pixies també són a les llistes d’uns guardons de caire internacional que premien els artistes publicats per segells independents.

Txarango han aparcat enguany els escenaris i estan ultimant els preparatius del Festival Clownia, que se celebrarà del 23 al 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses amb grups com Els Catarres, La Raíz, Ítaca Band o Buhos al cartell. La tercera edició del certamen continuarà combinant la música amb el circ.