LITERATURA

Les «Cartes d’Amor» santjoanines es presenten a Cassà

El llibre recull vint-i-set de les missives que es van enviar al certamen organitzat per Jose Alguacil

per Jordi Remolins , 6 de maig de 2016 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cassà de la Selva serà testimoni aquest vespre de la presentació del llibre Cartes d’Amor que recull una selecció de les missives que van arribar a Jose Alguacil en les dues primeres edicions del certamen, el 2013 i 2014. L’auditori de la sala Galà del municipi gironès acollirà l’acte a partir de les nou del vespre, organitzat pel Cineclub Vuitimig i l’Oncolliga Cassà.

El llibre es va publicar a finals de l’any passat i s’ha presentat en diferents municipis, entre els quals Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. En la primera edició del certamen de cartes d’amor, la guanyadora va ser una carta de Lluís Carbó, de L’Escala. El mateix Carbó va ser guanyador de la segona edició, ex aequo amb la barcelonina Anna Estella. Vint-i-set de les cartes que van arribar al Cafè de l’Abadia que regentava Alguacil han estat reproduïdes al llibre, en el seu format original escrit a mà i també en la seva versió mecanografiada. Els beneficis de la venda de Cartes d’Amor és per les entitats El Ripollès Cor i Oncolliga Girona.


El concurs va tenir una àmplia repercussió a tot Catalunya, i va servir per reivindicar l’emoció de rebre el correu tradicional més enllà de la correspondència comercial i les factures. Actualment Jose Alguacil està treballant en la idea de convertir Sant Joan de les Abadesses en la capital mundial de l’amor.

 

Participació