FOTOGRAFIA

Les cares dels santjoanins, en una exposició fotogràfica

Les imatges surten d'un curs del grup de fotografia El Palmàs | La mostra s'estrena aquest cap de setmana

Cartell de l'exposició. | Grup de Fotografia El Palmà
per Redacció, 4 de maig de 2016 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup de fotografia El Palmàs va organitzar un curs el passat 2014, aquest cap de setmana mostrarà l'exposició Santjoanins, on apareix la gent de Sant Joan de les Abadesses. La iniciativa ve per part de l'ajuntament del municipi i del grup de fotografia que volen "mostrar al poble el què s'ha après".
 

Membres del Grup de Fotografia El Palmàs preparant la il·luminació per un dels retrats. Foto: Grup de Fotografia El Palmàs


Les fotografies són dels alumnes de David Fajula: Sergio Escribano, Fina Clotet, Jaume Dial, Alícia Guillaumes, Pere Mir, Elena Barrionuevo i Joan Pous. La intenció de Fajula és que "ells es sentin això seu". Vol que estiguin convençuts de la seva feina, des de la vessant narrativa i que la intenció comunicativa estigui per sobre de tots els megapíxels que puguin comprar.
 

Un dels retrats de la mostra. Foto: Grup de Fotografia El Palmàs


És per això que el grup de fotografia El Palmàs ha decidit com fer les fotos des de diferents esquemes (retrats tancats, il·luminació Rembrandt, etc) i s'han repartit els "models" per anar-los a fotografiar. L'exposició s'estrena aquest dissabte a les set del vespre.
 

Cartell de l'exposició. Foto: Grup de Fotografia El Palmàs


 

Making of del retrat de Josep Maria Vergés Foto: Grup de Fotografia El Palmàs

 

Participació