VÍDEOS El «Divendres» de TV3 tanca una setmana amb Ripoll com a protagonista

L’actor David Moreno, el consistori infantil, la Festa de la Llana, la portalada del monestir, la carn del Ripollès i el turisme, alguns dels temes tractats

NacióRipollès
29 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:13h
Vídeo sobre el patrimoni històric de Ripoll
Vídeo sobre el patrimoni històric de Ripoll
Ripoll ha entrat cada tarda d’aquesta setmana a les pantalles de televisió catalanes que tenien sintonitzada TV3. Espartac Peran i l’equip de la televisió pública catalana han fet estada al municipi des de dilluns fins dimecres, amb el programa Divendres. Dijous el programa que es va emetre havia estat enregistrat prèviament i un autocar de ripollesos es va desplaçar als estudis de Sant Joan Despí per veure en directe l’emissió del programa.

L’actor David Moreno, el consistori infantil, l’empresa cafetera Ladosi, la Festa de la Llana amb simulació de tosa de xais i filadora, la portalada del monestir, la carn del Ripollès i les recomanacions turístiques han estat alguns dels convidats en el magazín de tarda.

Aquesta era la segona vegada que Divendres s’ha emès des de Ripoll. El gener de 2011 ja va instal·lar-s’hi. D’aleshores ençà el programa ha passat per totes les poblacions “grans” de la comarca. El 2011 també va ser a Camprodon, un any més tard va ser a Ribes de Freser, el 2013 a Sant Joan de les Abadesses i el 2014 a Campdevànol.

----------------
VÍDEOS

 

El patrimoni històric de Ripoll
 

 

El turisme i la cuina de Ripoll
 

 

La Festa Nacional de la Llana i el Casament a Pagès a Ripoll

 

Comencem setmana a Ripoll