Mor Ramon Feixa Jové, tinent d'alcalde de Queralbs, als 68 anys

Va néixer a Lleida i després de residir en diverses poblacions catalanes i també a Madrid es va instal·lar a la Vall de Ribes | Era regidor de Cultura i Turisme des del 2011 | El funeral serà el dimarts 26 d'abril a les 12 de migdia

Ha mort Ramon Feixa, tinent d'alcalde de Queralbs
Ha mort Ramon Feixa, tinent d'alcalde de Queralbs
Redacció
24 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:56h

Ramon Feixa i Jové, tinent d'alcalde de Queralbs, ha mort aquest diumenge als 68 anys d'edat segons ha anunciat l'Ajuntament de la població a través de les xarxes socials. Feixa, nascut a Lleida, s'havia instal·lat a la Vall de Ribes després de viure en diverses poblacions i comarques catalanes –Barcelona, Lleida, Alta Ribagorça i el Maresme- però també Madrid. Era regidor de Cultura i Turisme des del 2011 i formava part de l'equip d'Imma Constants des que l'alcaldessa de CiU va arribar al càrrec.

El funeral per a Feixa, que tenia dos fills, se celebrarà el proper dimarts 26 d'abril a l'oratori del Tanatori de Pompes Fúnebres del Ripollès-Àltima a les 12 de migdia. “Avui aquest dia que ha començat radiant s´està tornat gris i trist. El nostre amic, company, confident ... ens ha deixat. Continuarem les teves aventures allà on les vas deixar. T'estimen Ramon. Mai t'oblidarem”, ha escrit l'Ajuntament de Queralbs en el seu perfil de Facebook.

Feixa, més enllà de ser regidor, era conegut per la seva faceta d'escriptor i la de viatger. Havia publicat tres novel·les –El carnicero del Pirineo, Una casa en el acantilado i Muerte en el valle així com diversos contes. De fet, un dels seus projectes com a regidor havia estat que cada Sant Jordi el consistori regalava un llibre a tots els infants del municipi.

En un dels seus viatges al Nepal va viure en directe el destructiu terratrèmol. Quan va tornar, sa i estalvi, va anunciar la voluntat de plasmar la seva experiència en un llibre. També tenia una web i un blog, on es recull part de la seva activitat literària i viatgera així com les seves vivències.