La consellera Meritxell Borràs inaugura la sala polivalent de les Llosses

La titular de Governació visita Campdevànol, Pardines, Ripoll i Sant Pau de Segúries

Foto de família de la inauguració de la sala polivalent de les Llosses
Foto de família de la inauguració de la sala polivalent de les Llosses | Governació
NacióRipollès
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 7:23h
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar divendres els municipis de les Llosses, Campdevànol, Pardines, Ripoll i Sant Pau de Segúries, així com el Consell Comarcal del Ripollès. La van acompanyar el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el secretari de les Administracions Locals, Joaquim Ferrer; el president del Consell Comarcal, Joan Manso, i el director territorial de Governació a Girona, Raül Morales.
 
“Estem satisfets de poder impulsar obres com a aquesta en municipis petits amb poca població”, va destacar la consellera durant la inauguració de la sala polivalent de les Lloses. Acompanyada de l’alcalde David Serra, Borràs va remarcar la singularitat de l’equipament: “Un edifici que respecta l’entorn i embelleix el poble” alhora que “donarà serveis a tot el municipi que es caracteritza per ser molt disgregat”. Per la seva banda, el vicepresident tercer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, va subratllar la voluntat de la Diputació de Girona de  “fer costat al nostre Govern i als municipis petits” i “d’oferir noves línies d’ajuts durant aquest mandat” per endegar projectes que “cohesionen i milloren la qualitat de vida” al territori.
 
En la visita posterior a Campdevànol, la titular de Governació va mantenir una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Manso, on van tractar principalment de la Llei de barris. “Hem estat parlant de la voluntat del Govern de poder-ho facilitar i d’aquí a poc temps podrem dir que aquesta Llei de barris comença amb força a Campdevànol per donar cobertura a l’arranjament dels carrers del centre, el carrer Major i les places del nucli”, va explicar Borràs durant l’atenció als mitjans de comunicació.
 
A la tarda, Meritxell Borràs va visitar l'Ajuntament de Ripoll, on es va reunir amb l'alcalde, Jordi Munell, i l'equip de govern. Tot seguit, la consellera de Governació es va traslladar al Monestir de Ripoll i al barri de Sant Pere on va visitar uns edificis dels anys 70 on s'hi han construït ascensors interiors, en el marc del programa d'ajuts a la rehabilitació de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
 
Posteriorment, la consellera es va desplaçar fins al Consell Comarcal del Ripollès, on es va reunir amb el president i alcalde de Campdevànol, Joan Manso, juntament amb altres membres del Consell.  
 
La visita al Ripollès de la consellera de Governació va finalitzar a l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries, on es va reunir amb l'alcaldessa, Dolors Cambras. Borràs va cloure la jornada visitant la plaça de la Generalitat i el Centre Cívic del Molí del municipi.
 

Meritxell Borràs, a Pardines amb l'alcaldessa Núria Pérez. Foto: Governació