Meritxell Borràs, consellera de Governació, visita divendres el Ripollès

Serà a les Llosses, Pardines, Ripoll, Campdevànol i Sant Pau de Segúries

Meritxell Borràs, consellera de Governació
Meritxell Borràs, consellera de Governació | Adrià Costa
Redacció
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:17h
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà demà divendres, 8 d’abril, els municipis de les Llosses, Campdevànol, Pardines, Ripoll i Sant Pau de Segúries, així com el Consell Comarcal del Ripollès. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el secretari de les Administracions Locals, Joaquim Ferrer; el president del Consell Comarcal, Joan Manso, i el director territorial de Governació a Girona, Raül Morales.
 
A les 10.15 hores, la consellera Meritxell Borràs visitarà l’Ajuntament de les Llosses, on es reunirà amb l'alcalde, David Serra. Després de la reunió, acompanyada del vicepresident tercer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, inaugurarà les obres de la Sala Polivalent de les Llosses.
 
Atenció als mitjans a Campdevànol
 
A les 11.30 hores, la consellera Borràs es reunirà amb l’alcalde de l’Ajuntament de Campdevànol, Joan Manso, i tot seguit, atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, Meritxell Borràs visitarà les diverses actuacions incloses en el projecte de rehabilitació integral Nucli original de Campdevànol finançat per la Llei de Barris.
 
La titular de Governació visitarà l'Ajuntament de Pardines a les 13 hores. Després de la trobada amb l’alcaldessa, Núria Pérez, visitarà la part del consistori que cal reformar per adequar-la a la normativa, així com les obres del pàrquing ja finalitzades.
 
A les 17 hores, Borràs visitarà l'Ajuntament de Ripoll, on es reunirà amb l'alcalde Jordi Munell. Després de la reunió, Borràs visitarà la Portalada del  Monestir de Santa Maria de Ripoll i donarà suport a la candidatura a Patrimoni Mundial de la UNESCO. A continuació, la consellera visitarà les obres acabades dels ascensors externs del barri de Sant Pere de Ripoll, actuació realitzada amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Posteriorment, a les 18.30 hores, visitarà el Consell Comarcal del Ripollès, on es reunirà amb el president i alcalde de Campdevànol, Joan Manso, juntament amb altres membres del Consell.
 
La visita al Ripollès de la consellera de Governació finalitzarà a l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries, on, a les 19.30 hores, es reunirà amb l'alcaldessa, Dolors Cambras. Un cop finalitzada la trobada, Borràs visitarà la plaça de la Generalitat i el Centre Cívic del Molí.