Ribes de Freser acull la presentació de «Bèstia bèstia» de Jordi Remolins

La periodista Ruth Espuny va conduir l'acte davant d'unes quaranta persones

Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:59h
Jordi Remolins i Ruth Espuny, a la presentació de «Bèstia bèstia»
Jordi Remolins i Ruth Espuny, a la presentació de «Bèstia bèstia» | NacióRipollès
Més de quaranta persones van omplir diumenge passat el Cafè de la Plaça de Ribes de Freser per viure-hi la presentació del recull de contes "Bèstia bèstia" de Jordi Remolins. El periodista, col·laborador de NacioRipollès, ha escrit la seva segona recopilació de relats en solitari, després del Subcampions en sèrie de 2004. En aquesta ocasió el llibre l'ha publicat l'editorial Neurosi, en format paper.

La periodista Ruth Espuny va conduir la presentació, explicant la seva amistat de dècades amb l'autor, com la feia avergonyir quan era adolescent i la trobava amb les amigues, o com va comptar amb ella per participar en projectes audiovisuals com el programa de televisió Els homes durs no ballen o el curtmetratge Cosme, retrato de un teleñeco. Tant ella com Remolins van llegir respectivament un dels vuit contes que formen part d'aquest llibre.
 
Durant els caps de setmana que resten fins a Sant Jordi s'ha intensificat la presentació de llibres a tota la comarca. Diumenge a la mateixa hora la biblioteca de Ripoll va acollir la de la novel·la breu Amb el teu permís, Agatha de Maria Moreno, publicat per la mateixa editorial.