L'Olla de Núria Vertical 1500m+ obre inscripcions aquest dilluns

NacióMuntanya
01 d'abril del 2016
Actualitzat el 04 d'abril a les 7:57h
Olla de Núria 2016
Olla de Núria 2016 | Olla de Núria

Enguany, la cursa de l’Olla de Núria que se celebra els dies 9 i 10 de juliol incorpora una nova competició: l’Olla Vertical. Per anar fent boca, l'organització ha elaborat aquest vídeo promocional amb imatges de les passades edicions.

Les inscripcions per a la prova reina es van exhaurir en només unes hores i ara els atletes que se’n van quedar fora tenen una altra oportunitat per participar en aquesta jornada, ja que les places per l’Olla Vertical queden obertes el proper dilluns 4 d’abril.

El recorregut de l’Olla Vertical té 6 km i un desnivell positiu de 1.600 metres. El punt de sortida de la prova serà la central de Daió (1.180m) i el punt més alt és el Cim del Torreneules Gran (Cim de la Coma del Clot (2.739m) on finalitza la cursa. L’Olla Vertical per a júniors té un recorregut de 4 km i un desnivell positiu de 830 metres, ja que finalitza a les Pedrisses (2.010m). 

Cal recordar que l'obertura d'inscripcions per a les altres dues proves que integren l'esdeveniment, l'Olleta i l'Olla Júnior, s'obriran el dia 2 de maig.